Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Denna distanskurs inleder vi med 20 min balett/barre för att värma upp och aktivera våra kroppar. Ha gärna en stol eller något liknande tillgängligt att hålla i för balansen. Sedan fortsätter vi med 20 min stretch, mestadels på golvet. Stretch med fokus mot dans och dansares flexibilitet.

ÅLDER/NIVÅ
Balett och barre delen är grundnivå och passar alla, nybörjare så väl som de som dansat tidigare. Under stretchen kommer det finnas alternativ och anpassningar för de mer flexibla och de som inte stretchat lika mycket tidigare.

DANSLEDARE
Ebba Siöland är utbildad i dans och musikal vid Institute of the Arts i Barcelona och Balettakademin i Stockholm och jobbar som Danslärare i flera olika stilar hos SV.
"Genom dansen kan du visa precis vad du känner, utan att använda ett enda ord"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
20 min balett/barre och 20 min stretch

BRA ATT VETA
När ni anmält er så får ni en länk till det digitala mötesrummet zoom. Ni klickar på länken strax innan kursstart för att komma in.
Det bra om ni har lediga kläder som ni kan röra er i, samt en kudde eller filt tillgänglig för att ha under stretch delen.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen cirka en vecka innan kursstart. Du måste uppge en mailadress då länken skickas via mail. Även fakturan kommer per mail.
För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till information på www.sv.se

FRÅGOR?
Kontakta:
Verksamhetsutvecklare Cecilia Liljeblad 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se