Dans

Dans på studio11!

INNEHÅLL
Varmt välkommen på discodans-läger hos oss i sommar! Under tre dagar får du prova på att dansa som en riktig discostjärna!
Discodans kännetecknas av pump, puls och energi! Vi tränar grundsteg som sedan sätts ihop till diagonalövningar och danskombinationer i snabba rörelser och tempo.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare förkunskaper krävs!

ÅLDER/NIVÅ
12-15 år
Nybörjare

DANSLEDARE
Johanna Karlsson
Johanna gick estetiska programmet i dans på Per Brahegymnasiet. Efter studenten flyttade hon till Stockholm och började plugga på Kulturamas 1-åriga danslinje. Efter Kulturama gick hon Balettakademiens 1-åriga danslinje med inriktning commercial. Både under och efter utbildningarna har hon jobbat som danslärare för både barn och ungdomar. Hon är utbildad i pedagogik och barndansledarutbildning inom Svenska Danssportförbundet.
Sen 2018 är hon aktiv tävlingsdansare i disco och hiphop inom Svenska Danssportförbundet och Swedish Dance Leauge. Sen 4 år tillbaka dansar och tävlar hon också tillsammans med min dansgrupp Team MAD i hiphop.

"På mina danslektioner är det viktigaste att man har roligt och känner sig trygg i danssalen! Man ska känna att danssalen är en frizon att utvecklas på. Ska bli så roligt att dansa med just dig!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Onsdag, torsdag, fredag

BRA ATT VETA
Bekväma kläder du kan röra dig i, gympaskor
Fri parkering i anslutning till lokalen.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan:
tel 036–190040
mail: amanda.lindberg@sv.se