Mat & dryck

Varför är du vegan?
Föreläsaren Lotta Klasén får ofta den frågan. I föreläsningen berättar hon om sina egna överväganden, förmedlar fakta och vill inspirera till eftertanke och omtanke om din hälsa och vår miljö.

Vad har vår stora köttkonsumtion för konsekvenser för hälsan?
Hur påverkar den hjärnan och kroppen? Vilka är konsekvenserna för miljön?
Vad är skräpmat och vad är en hälsosam kost?

Föreläsaren lyfter fram fördelarna med en växtbaserad kost: Hur vi kan förebygga livsstilsrelaterade sjukdomar och psykisk ohälsa? Kan den hälsosamma maten även bli klimatsmart och lindra vår oro för miljön och framtiden?

FÖRELÄSAREN
Lotta Klasén är diplomerad och licensierad livsstilsrådgivare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Hon har en holistisk människosyn och helhetssyn på hälsa.
Jaget är en integrerad helhet med kropp, själ och ande. Vårt välbefinnande påverkas av olika delar: både fysisk, psykisk, existentiell, och social hälsa. Hälsa handlar inte bara om frånvaro av sjukdom, utan också av möjlighet till att få utvecklas inom alla dessa områden.BRA ATT VETA
- Fri parkering finns i anslutning till lokalen
- Hiss finns att tillgå
- Kaffe och frukt erbjud vid paustillfället
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.FRÅGOR?
Kontakta Anna.henningsson@sv.se eller ring växeln på 036-19004