Föreläsning - Kom i MÅL INSTÄLLD

Föreläsning - Kom i MÅL INSTÄLLD

Övrigt

Föreläsningen är tyvärr inställd p g a för få anmälningar.

En inspirationsföreläsning
Följ med på en inspirerande tankeresa från Sälen till Mora. Tänk dig att du står på Vasaloppets startlinje med 15000 andra skidåkare och ska ta dig de nio milen till Mora. Det gäller att inte ta slut vid första stoppet i Smågan. Rätt förberedelser och målfokusering hjälper dig igenom loppet. Genom att sätta upp delmål längs vägen och fylla på med energi vid varje stopp blir resan roligare och du når ditt mål till slut.

Sätt mål och delmål
Det handlar om att sätta mål och delmål i många livssituationer. Att hitta motivationen som gör att du orkar hela vägen fram till MÅL. Det är en framgångsrik metod att använda sig av i förändringsprocesser i arbetslivet, men även en kraftfull metod när det gäller i att komma igång med sin egen träning. Du kommer att få verktygen som underlättar processen att framgångsrikt kunna nå ditt mål, vare sig det är arbetsrelaterat eller handlar om din egen hälsa.

Vätskekontroll ingår i avgiften.

FÖRELÄSARE
Maria Dohlsäter erfaren coach och föreläsare samt rutinerad Vasaloppsåkare. Med mina 41 stycken klassiska lopp i bagaget vet jag vikten av att sätta mål, delmål och kunna hantera
motgångar och fira medgångar, säger Maria.

MÄNGDRABATT
Är ni minst fem personer från samma gäng eller förening, kontakta mig för prisuppgift.

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 0380-57 56 04, mia.undfors@sv.se