Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Vi provar på olika danssteg från det populära spelet Fortnite. I spelet fortnite så förekommer många olika dansteg från flera olika dansstilar och i den här kursen så får du lära dig dem.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

ÅLDER/NIVÅ
Denna kurs passar bäst för dig som är ca 8-12 år. Men även andra åldrar är välkomna. Detta är en kurs för nybörjare.

DANSLEDARE
Tilda och Nicolina har båda dansat länge hos oss och varit med i flera olika kompisgrupper. Efter att ha gått en dansledarutbildning genom oss förra våren så tog de steget och blev ledare. De har varit mycket uppskattade av både barn och föräldrar.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
I vår dansar vi 5 gånger sammanlagt med uppehåll på påsklovet

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, barfota eller en liten nätt danssko, ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs.(gäller enbart danskurserna) Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Cecilia Liljeblad, Verksamhetsutvecklare, 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se