Hälsa & välbefinnande

Har du garderoben full men inget att ta på dig?
Här får du både allmänna och individuella tips om hur du skapar en hållbar garderob som sparar tid, pengar, miljö och frustration.
Ta gärna med 3-5 plagg som diskussionsunderlag.

BRA ATT VETA
Under kursen tar vi en paus för fika/lättare lunch. Ta med dig det du vill äta. Köket är utrustat med kaffebryggare, tekokare, micro, kyl, tallrikar, glas och bestick.

Innan kursstart kommer en prövning mot Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer att göras för bedömning om arrangemanget kan genomföras eller inte.

LEDARE;
Kerstin Lundbom är en så kallad kombinatör, har med andra ord två yrkesutbildningar som hon kombinerar; makeupartist och gymnasielärare i sv/hi.
Kurserna hos SV handlar främst om den glamourösa biten med makeup och färgval men samtidigt är det en utveckling av deltagarnas självkänsla.
Just detta - att få stärka individen - är något Kerstin brinner för. Färg och form, anser hon, är dessutom mer vetenskap än vad man kanske först tror men det måste få vara lite lättsamt. För som någon sa "Beauty comes from the inside but a little bit of mascara never hurts".

KONTAKT
Anneli Bjurhed, Verksamhetsutvecklare anneli.bjurhed@sv.se eller ring 0381-15550