Hälsa - Clean Reset

Hälsa - Clean Reset

Hälsa & välbefinnande

Går du runt och mår lite halvdant? Har du ofta huvudvärk, låg energi eller dras med magbesvär? Känner du dig deppig i största allmänhet, men vet inte varför? Eller har du tydliga tecken på inflammation i kroppen eller till och med är diagnostiserad med en autoimmun sjukdom? Vill du göra något för din hälsa? Då är den här kursen något för dig!
Clean Reset är en metod som ger dig verktyg för att ta reda på hur maten som du äter påverkar hur du mår. Med hjälp av tre effektiva steg så leds du fram till en individuellt utprovad kost som hjälper dig att läka så att du kan må ditt allra bästa.

KURSINNEHÅLL

Vi träffas tre tillfällen. Vid en Clean Reset så gör du en stor satsning för din hälsa. Det kan gå lättare om man har stöd av varnadra i en grupp.

- Första kurstillfället är en introduktion och presentation av metoden Clean Reset. Tips om hur du förbereder dig.

- Andra kurstillfället går vi igenom vad förutom kosten som kan påverka vår hälsa. Hur genomför man steg 1 och 2?

- Tredje kurstillfället är en uppföljning av steg 1 och 2. Hur går man vidare med steg 3?

Om önskemål finns kan ytterligare ett eller två kurstillfällen läggas till med fördjupning och uppföljning av steg 3.

Läs mer om Clean Reset på https://www.vitalista.se/cleanreset eller lyssna på en intervju med författtarna http://halsosnack.libsyn.com/77-victoria-carinci-katarina-hagberg-clean-reset-3-effektiva-steg-till-din-lkande-kost

BRA ATT VETA
Vi träffas 1/2, 8/2 och 1/3
Kursen utgår från boken "Clean Reset" av Victoria Carinci & Katarina Hagberg. Kostnad för boken tillkommer på fakturan ca 200 kr. Meddela vid anmälan om du redan har boken, eller vill köpa den på annat sätt.

LEDARE
Leg. sjuksköterkan och lic. livsstilskonsulten Kerstin Fransson.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 0383-75 51 82
veronica.josefsson@sv.se