Hälsa - Sluta banta - gå ner i vikt"

Hälsa - Sluta banta - gå ner i vikt"

Hälsa & välbefinnande

Har du testat "alla bantningsmetoder" men inget fungerar? Du vet hur du ska äta men gör inte som du har tänkt dig.

Nu har du chansen att gå ner i vikt genom att sluta banta. Du får kunskap att jobba MED kroppen istället för att KÄMPA mot kroppen. Unna dig att äntligen lyckas genom kunskap och vänlighet mot dig själv. Lär dig äta, tryggt, gott och avslappnat och gå ner i vikt en gång för alla.

KURSINNEHÅLL
Vi kommer att prata om kost, om hur vi lär oss att äta både avslappnat och se till att vi får i oss alla näringsämnen varje dag. Du får också tips om hur du kan "lura kroppen" släppa envisa kilon utan att riskera näringsbrister.
Förutom kosten handlar det om motivation, självmedkänsla, signalsubstanser ( hur vi tröstäter och / eller uttråknings äter), mage, tarm & bakterier, lymfsystemet, stress & andning, träna utan tid och lite annat smått och gott. Det är nämligen oftast det som inte ligger på tallriken som avgör om vi lyckas gå ner i vikt en gång för alla.

BRA ATT VETA
Kursen utgår från boken "Sluta banta - gå ner i vikt av Anna Hallén Buitenhuis. Kostnad för boken tillkommer på fakturan med ca 220 kr. Meddela vid anmälan om du redan har boken, eller vill köpa den på annat sätt.

LEDARE
Leg. sjuksköterkan och lic. livsstilskonsulten Kerstin Fransson.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 0383-75 51 82
veronica.josefsson@sv.se