Alla kan hänga på denna helgkurs i akvarell! Vi ska testa nya banor med roliga övningar i "vått i vått", och hur man bygger upp en spännande bild. Det viktiga är att våga och ha roligt!

Akvarell är en teknik som du inte kan styra till 100%. Det är ju också det som är så spännande med akvarellmålning. Men för att du ska lära dig mer om hur pigmentet reagerar med vattnet och med varandra så kommer vi att göra flera olika övningar under lördagen.
Under helgen kommer vi jobba stort och flödigt ( Ledaren har med extra papper till självkostnadspris), vi låter färgen "rinna över papperet", jobbar med ytor, maskerar, målar med kaffe, droppteknik mm.
Söndagen startar vi med snabbövning och går sedan över till att måla något som betyder mycket för dig. Där diskuterar vi fram vilken metod som passar din bild.

Ta med dig eget material eller köp av ledaren till självkostnadspris.
Har du frågor angående material mm går det jättebra att ringa ledaren på 070-1492840. Varmt Välkomna!

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs. Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som målat/målar akvarell men vill utvecklas och få ny inspiration.

BRA ATT VETA
Kurstillfälle 1: Lördag 13/10 kl 10.00-16.00.
Kurstillfälle 2: söndag 14/10 kl 10.00-16.00.
Kostnad för en dag är 500 kr, båda dagarna 950kr.
Meddela i anmälan om du vill gå båda dagarna eller bara en (vilken).
Max 8 deltagare per tillfälle, först till kvarn!
Medhav egna akvarellfärger, penslar och papper eller köp av ledaren till självkostnadspris.

Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Louise Helmer Fasting hade under hösten en helgkurs hos oss, och då den blev mycket uppskattad av deltagarna, så kommer hon nu tillbaka två helger i vår för att sprida kunskap och inspiration.

FRÅGOR?
Kontakta: Cecilia Liljeblad, Verksamhetsutvecklare, 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se