Dans

Dans och rörelse ger oss frihet, men alla har inte frihet till dans och rörelse.

INNEHÅLL
Varmt välkommen på inkluderingsworkshop tillsammans med ShareMusic & performing arts och Danskompaniet Spinn.
Under tre timmar får ni möta Sophia Alexandersson - konstnärlig ledare för ShareMusic & Performing arts, Veera Suvalo Grimberg - Koreograf, dansare och konstnärlig ledare för danskompaniet Spinn, Emilia Wärff - dansare i danskompaniet Spinn. Alla tre har mångårig erfarenhet av just inkludering och dans.
Workshopen börjar med en föreläsning om ShareMusic's sätt att arbeta, för att sedan övergå o en praktisk workshop där det presenteras nya verktyg för att använda i din verksamhet för att fler ska få möjligheten att utvecklas och uttrycka sig med kroppen oavsett förutsättningar. Under dessa timmar får du de redskap du behöver för att kunna välkomna fler människor att upptäcka, utöva och älska dans som både konstform och träning.
Workshopen utförs i samarbete mellan Studieförbundet vuxenskolan, Danskompaniet Spinn, ShareMusic & Performing arts samt Jönköpings kommun.

ShareMusic & Performing arts är ett nationellt kunskapscenter för konstnärlig utveckling och inkludering där de driver ett innovativt arbete för att främja ett vidgat deltagande och skapande i kulturlivet för personer med funktionsnedsättning.

Danskompaniet Spinn är ett proffesionellt danskompani med bas i Göteborg som brinner för danskonsten och för att utmana stereotypen kring vad dans är och kan vara.

ÅLDER/NIVÅ
Workshopen vänder sig till dig som är dansledare/danspedagog

BRA ATT VETA
Använd bekväma kläder du kan röra sig i, strumpor alt. mjuk balettsko
Fri parkering i anslutning till lokalen.

FRÅGOR?
amanda.lindberg@sv.se
036-190040