Språk

Målet är att stifta bekantskap med italienska språket, med ordförråd och grammatik, att läsa och förstå språket. Således lär vi oss grunderna i språket, skaffa bra ordförråd, läsa och förstå språket på turistnivå, beställa mat på restaurang, boka biljetter mm.

Ledare:
Inger Ekblom - Har en gedigen pedagogisk erfarenhet och har under lång tid undervisat i gymnasieskolan i svenska, historia och kulturhistoria, och tidigare också i franska. Hon har även haft kvällskurser i franska och italienska. Språk har alltid legat henne varmt om hjärtat och förutom franska och italienska, som hon är behörig att undervisa i, ingår engelska och tyska i hennes språkbank. Italien, dess språk, historia och kultur är ett av hennes stora intressen och hon har besökt stora delar av landet och även läst kortare kurser i språket på plats.

Pris:
995:- för kursen och pris för kurslitteratur tillkommer.

Bra att veta:
Kursen är planerat till att preliminärt börja mån den 27 alt tis den 28 september (definitiv veckodag presenteras i början av augusti). Har du några frågor kring kurs och upplägg kan ni kontakta Andréas via e-post: andreas.rydberg@sv.se eller tel: 0370-34 10 96.