Dans

INNEHÅLL
Jazzdansen har sitt ursprung främst från den afrikanska dansen, men har inslag från många olika danser och världsdelar.
Jazzdansen ligger ofta till grund i koreografier i musikaler, musikvideor och scenshower. Dansen är dynamisk och bygger på koordination, smidighet och rytm. Dansformen utvecklas ständigt och alla ledarna har sin egen stil såsom traditionell, show, funk och lyrisk jazz.

NIVÅ
Medel-avancerad. Du bör ha dansat minst 4 terminer
16 år och uppåt.

LEDARE:
Amanda Helgesson
Amanda är utbildad danspedagog, hon är 26 år och kommer ursprungligen från Eksjö. Hon är utbildad på Kulturamas danslinje, Lunnevads danslinje samt pedagoglinjen på Danshögskolan.

”Det bästa med att vara danslärare är att få lära känna en massa härliga människor och att jag får möjligheten att dela med mig av den glädje jag själv upplever av att dansa”

Amanda undervisar denna terminen i Streetjazz 14 år+, Jazzdans för vuxna nybörjare-fortsättning samt Jazzdans ungdom/vuxen medel-avancerad.

BRA ATT VETA
Valfri klädsel. (Läraren ger tips vid första lektionen).

ÖVRIGT
- För närvarande har vi endast en dusch att tillgå på studio11, så kom gärna ombytt.
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll på novemberlovet v.44
- Vi har 10% i syskonrabatt och 20 % i mängdrabatt (när du dansar två eller flera klasser hos oss). V.g uppge vid anmälan.
- Denna gruppen medverkar i Stora showen sön den 18 nov på Huskvarna teater.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: 036 - 19 00 40.
emma.green@sv.se