Dans

Dans på studio11

OBS! All dans för vuxna eller grupper (som knattedans) där föräldrarna är med får vi tyvärr ej starta nu pga corona-restriktioner. Men lämna gärna en intresseanmälan så får ni information från oss såfort vi har möjlighet att starta.

INNEHÅLL
Kom och dansa tillsammans med ditt barn! I denna kurs deltar barn och förälder tillsammans under hela lektionen. Du kan även ta med dig ett småsyskon. Vi utforskar kroppens rörelsemönster och uttryckssätt, allt utifrån leken, fantasin och dansglädjen. Vi dansar, gör rörelseramsor och jobbar med eget skapande. Vi hoppar, rullar, galopperar, balanserar och springer mm.

VIKTIGT! När du anmäler er är det viktigt att du gör TVÅ anmälningar. En för barnet och en för dig som vuxen.
(du betalar givetvis endast för 1 barn, förälder och mindre syskon deltar utan kostnad)

DANSLEDARE
Ebba Siöland har under flera år jobbat som danslärare hos oss på SV i bland annat balett, jazz, modernt och street för både barn, ungdomar och vuxna. Ebba är utbildad i dans och musikal vid Institute of the Arts i Barcelona och Balettakademin i Stockholm och har jobbat som dansare och showartist utomlands och har haft uppdrag som danscoach och koreograf.

BRA ATT VETA
Bekväma kläder barnet kan röra sig i, samt barfota eller någon typ av gymnastiksko.
Ta gärna med en vattenflaska
Parkering på platser märkta för besökare vid Svartågården eller vid gamla stationsbyggnaden snett emot Svartågården.

ANMÄLNINGSVILLKOR
För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till information på www.sv.se
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Om du uppgivit e-postadress vid anmälan så skicka kallelse/faktura till din e-post.

FRÅGOR?
Kontakta Cecilia Liljeblad, verksamhetsutvecklare, 0380-41431 aneby@sv.se