Hälsa & välbefinnande

DETTA ÄR EN DISTANSKURS

Kursen är startad men det går bra att anmäla sig och ni betalar då för de tillfällen som är kvar på kursen. De tillfällen som är kvar är: 3/5, 10/5, 17/5, 24/5 kl. 18.30-20.00 Välkommen med din anmälan

Väck kroppen och få tillbaka livsglädjen. Under dessa yogapass kommer du att få möjligheten att öppna upp kroppen och känna hur inte bara din fysiska kropp får mer flexibilitet, det kommer även påverka hur du mår inombords.
Alla pass kommer att ha lite olika inriktning och övningarna sammansatta för att du under dessa tillfällen ska bli smidigare och starkare i kropp och sinne samt få känna lugn och glädje.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper är nödvändiga.

BRA ATT VETA
- Förutom yogamatta ha gärna en filt samt lite vatten tillgängligt.
Kursen kommer att genomföras via teams och när ni har anmält er och kursen är startklar får ni en inbjudan via mail. Behöver ni hjälp med att komma igång, kan vi bjuda in er till ett test teamsmöte. Mailar då till veronica.josefsson@sv.se

LEDARE
Sophie Olsson började med Kundaliniyoga 2011 och har lång erfarenhet av meditation samt balansen i det fysiska, mentala och känslomässiga. Hon lär idag ut verktyg för ökad glädje och välmående.

FRÅGOR?
Kontakta: Veronica Josefsson, Verksamhetsutvecklare 0383-75 51 82
veronica.josefsson@sv.se