Mat & dryck

Varmt välkomna till Bagarstugan i Ödestugu,

I våra Smak & Bak Workshop beger vi oss på en kulinarisk resa till olika länder med lång
tradition av genuint mathantverk. Nu gör vi stop i Italien!
Ni delas in i mindre grupper och bakar bl.a. italienska brödklassiker som ciabatta och focaccia.
Dessutom tillverkar ni olika pesto, sallader och pizza.
Vi avrundar kvällen med gemensam middag med italienska godsaker och ni får smaka det ni har tillverkat.
Ta med dina vänner till en smakresa till "Bella Italia"!

Lite kort om kursledaren:
Jag heter Romy Ehnert och i mitt hemland Tyskland har vi en lång tradition av att baka
Att sprida den kunskapen ligger mig varmt om hjärtat och genom åren har jag “smittat” många i min bekantskapskrets att själv börja baka med surdeg.
Att tillverka hälsosamt bröd utan några tillsatser är inte alls svårt och det smakar så mycket bättre!


Datum: lördagen den 30 november kl. 17.00 – ca. kl. 21.00
Kostnad: 850 kr/person. Det blir max 10 deltagare/kurs.

För anmälan och mer information kontakta: romy.ehnert@gmail.com, tel. 076-111 87 73.
Ta med eget förkläde samt något som du kan transportera din surdeg i om du önskar ta med för eget bak.

OBS! Din anmälan är giltig när inbetalningen är gjord. Vid avbokning senare än en vecka före kurstillfället debiteras halva kursavgiften.
Välkommen!

Anmälan sker direkt till cirkelledaren Romy Ehnert.

Läs mer på www.odestugu.se < Bagarstugan

Varmt välkomna med er anmälan.