Beteendevetenskap

"Vill du utvecklas på ett glädjefyllt sätt i en trygg kvinnogemenskap? En kvinnocirkel fungerar som en varm famn att återkomma till där du kan vila och vara den du är. Den är också en underbar växtplats där du kan få stöd för att utvecklas till din fulla potential."
(Anne Solveig Elmberg, författare till Kvinnocirkeln, en stärkande gemenskap)

Denna introduktionsträff ingår i en serie om tre introduktionskvällar, varav denna är den tredje med temat "att se framåt". Välkommen till en eller flera kvällar.

11/11 Tema - att känna förundran (arr38478)
25/11 Tema - att finna livskraften (arr 38479)

Vi inleder träffen med att lyssna till ett lugnt musikstycke och Veronica presenterar tanken med kvinnocirkeln.
Med inspiration från bildkort får var och en i cirkeln utrymme att dela med sig något personligt utifrån dagens tema.
Allt som sägs i kvinnocirkeln stannar där.
När alla i cirkeln berättat något, dricker vi en kopp te och äter en bit bröd och ost tillsammans, medan vi fortsätter att reflektera utifrån dagens tema och utvärderar kvällen.

BRA ATT VETA
Träffen är Corona-anpassad. Max 5 deltagare.
Du väljer själv om du vill delta i en eller flera kvällar.

LEDARE
Veronica Grönte, är diplomerad Enneagram practitioner och skrivarkursledare sedan drygt 20 år med fokus på dramaturgin, berättelsens och livets grammatik. Veronica har även lärarlegitimation och är författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

FRÅGOR?
Kontakta samtalsledare Veronica Grönte, tel 073-9012125, veronica@forfattarskola.se eller SVs verksamhetsutvecklare Mia Undfors, tel 0380-575604, mia.undfors@sv.se