Mat & dryck

Jag heter Sofie Rotstedt och är en av alla eldsjälar bakom Bagarstugan i Ödestugu.
Idén om en bagarstuga kommer från Norrland. Det är det vanligt med en gemensamt ägd bagarstuga i byarna och till påsk,
midsommar och jul står folk i kö för att få använda de gamla stenugnarna.
Varje gång vi är i Norrland samlas släkt och vänner i bagarstugan. Vi brukar göra mjukkakor och tunnbröd och att jobba ihop
en dag är ett mycket trevligt sätt att umgås. Jag delar gärna med mig av den traditionen!

NÄR
Lördagen den 13 november bakar vi mjukkakor och tunnbröd i vår vedeldade stenugn i Bagarstugan.
Brödet vi gör får ni ta med hem.

FÖRKUNSKAPER
Det behövs absolut inga förkunskaper utan kom som du är!

TID
Tid: kl 8.30 – 12.30. Max 8 deltagare.

KOSTNAD
Kostnad: 600 kr/person. Fika ingår. Vid avbokning senare än en vecka debiteras halva kursavgiften.

ANMÄLAN
För anmälan och mer information kontakta: sossorotan@hotmail.com, 070-610 48 02.