Mat & dryck

INNEHÅLL
Lär dig hur man gör grillost och få alla tips hur du lyckas hemma!
Under kursen går vi igenom processen som förvandlar mjölk till ost både i teori och praktik. Mjölken vi använder hämtas från en regional bondgård. Den svenska halloumi-varianten har blivit otroligt populär.
Att tillverka egen stekost är ytterligare ett steg på vägen för både den som vill äta mer vegetariskt och den som vill bli mer självförsörjande. Och självklart smakar den sååå mycket bättre!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

LEDARE
Romy Ehnert

PRIS
850:-

VIKTIG INFORMATION
OBS! Anmälningar går direkt via info@eldsjal.net eller tel 076-1118773
Vid avbokning senare än en vecka debiteras halva kursavgiften.
OBS! EJ WEBBANMÄLAN!

FRÅGOR
Kontakta reka.tompa@sv.se eller ring 0704-313942
Växel 036-190040