Musik, teater

INNEHÅLL

Skriva låtar, låter det intressant? Se hit!
Drömmer du om att skriva låtar? Vill du ha tips och hjälp att komma igång? Kanske har du redan börjat? Denna kurs ger dig möjlighet att ta dig tid att skapa låtar och ger dej tips och hjälp på vägen. Vad är det som gör en bra låt? Var börjar jag? Vad gör jag om jag fastnar? Vad kännetecknar en låt i en viss genre? Hur skapar jag en hel låt från början till slut? Kanske har du någon av dessa funderingar.

I den här kursen går vi igenom form, tips till hitlåtar, textinnehåll med mera för att bygga upp en låt. Det är främst en praktisk kurs, där vi skapar låtar.

BRA ATT VETA
- Kursen har uppehåll under höstlovet v.44.
- Gratis parkering finns i anslutning till lokalen.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Anna Norlin

Anna började med musik som barn, var med i barnmusikaler och sjöng tidigt. När hon var 11-13 år började hon skriva låtar. Hon började ta sånglektioner när hon var 16 år. Under åren har hon uppträtt på olika scener, med olika musiker och rappare. Det har bland annat varit på gymnasium och folkhögskolor, på café, bröllop, konferens, klubb/krog med mera. Anna har extrajobbat som sånglärare och skriver egna låtar. Med sina universitetsstudier i Musik-och ljuddesign kan hon erbjuda ett och annat tips.

FRÅGOR?
Maila malin.thornberg@sv.se eller ring 036-190040