Lugna lunchen

Lugna lunchen

Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Mindfulness har visat sig ge många positiva effekter så som ökad förmåga att hantera stress, förbättrad koncentrationsförmåga och inre lugn. Passa på att varva ner på lunchen och få din lunch serverad efter passet.
Vi övar mindfulness i 30 min för att sedan avnjuta lunchen, som du kan välja att äta på plats eller ta med.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll vecka 44 (skollovet)
- Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte sedan inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut, mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör och Beröringspedagog.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."

FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se eller ring 036-190040