Mammayoga

Mammayoga

Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Här träffas nyblivna mammor en gång i veckan för att ta hand om sig själva och samtidigt få en mysig stund tillsammans med sin bebis. Barnen sätter tempot. De kan ligga bredvid eller vara med i yogaövningarna.
Som nybliven mamma med en förändrad kropp är det viktigt att känna in vad som känns bra för just dig. Vi håller ett lugnt tempo och fokus läggs på att stärka bäckenbotten och förbättra bålstabiliteten.

FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

BRA ATT VETA
Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll v.44
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut, mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör och Beröringspedagog.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."


FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se, 0704313902, växeln 036-190040