Mammayoga

Mammayoga

Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Här träffas nyblivna mammor för att komma i form efter graviditeten och förlossningen. Barnen, som gärna får vara med, kan ligga på en filt bredvid eller delta i övningarna. Barnen sätter tempot. Stor plats ges för improvisation då små barn gör som de vill.
Det går bra att delta i mammayoga några veckor efter förlossningen. Det är viktigt att själv känna efter vad som känns bra. I klasserna går vi lugnt framåt, fokus läggs på att stärka bäckenbotten och förbättra bålstabiliteten.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll vecka 44 (skollovet)
- Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte sedan inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad Friskvårdsterapeut, massör och beröringspedagog. Hon har en lång erfarenhet av att både utöva och lära ut Yoga och Minfulness.

FRÅFOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se eller ring 036-190040