Hälsa & välbefinnande

I denna studiecirkel för män ses vi en kväll i veckan hemma hos någon av oss i gruppen. Vi arbetar praktiskt en timme tillsammans, men utan stress, med arbetskläder på. Du får hjälp med det du behöver i ditt hus, din lägenhet, din vind eller din trädgård. Dags att rensa och röja undan det där som legat så länge? Eller att så frön i småkrukor inför våren? Beskära fruktträden?

Andra timmen pratar vi om de utmaningar vi upplever i att vara, och att våga vara män. Hur är man en bra pappa, en bra partner, kollega, och hur gör man för att vara stolt och nöjd med sig själv?

Vi män tar inte alltid tillvara det stöd som vi kan få som finns i andra män och att gå med i gruppen är ett sätt att träna på att göra det som många av oss gärna undviker – att be om hjälp. Det kan bli lite roligare när vi är tillsammans, och förhoppningsvis har vi alla växt lite som människor och börjat att bygga ett nätverk som kan finnas kvar efter cirkeln.

BRA ATT VETA
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Håkan Kjellin

FRÅGOR?
Kontakta: Cecilia Liljeblad, Verksamhetsutvecklare, 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se