Mat & dryck, Övrigt

Att få hänga utomhus, umgås, och andas natur är härligt. Och tänk vad all mat smakar gott när man är ute.
Det krävs både kunskap, teknik och lite trix för att göra upp eld och att använda stormkök.
Här får du lära dig laga mat kring lägerelden. Under en dag gör vi ett brödbak samt en enklare trerätters middag.

BRA ATT VETA
Var och en tar med egna ingredienser. Du får en lista tillsammans med kallelsen.
Kursledaren håller med stormkök och kärl till maten.
Ta med sittunderlag och klä dig efter väder.
För dig från 15 år och uppåt.

PLATS
Vi håller till vid Scoutgården Ledet / Flustret i Nässjö.

LEDARE
Richard Gustafsson, kock och friluftsentusiast. Richard är en erfaren ledare inom bland annat scout- och ungdomsverksamhet.

FRÅGOR
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 0704-31 39 24, mia.undfors@sv.se