Mat & dryck

OBS! Kursen är fullbokad men det går bra att anmäla sig så återkommer vi när nästa kursomgång blir av.

Att få hänga utomhus, umgås, och andas natur är härligt. Och tänk vad all mat smakar gott när man är ute.
Vill du lära dig mer om hur du skapar minnesvärda och goda smakupplevelser utomhus?
Välkommen att anmäla dig till en kurs på fyra tillfällen.
Här blir du ännu mera inspirerad av friluftsmatlagning med olika metoder.
Det krävs både kunskap, teknik och lite trix för att göra upp eld och att använda stormkök. Det får du lära dig från grunden. Och mycket annat roligt!

Vid första tillfället lagar vi en härlig mustig soppa och gör vårt eget pinnbröd.

LEDARE
Gösta Persson, tidigare fritidspedagog med fokus på natur & miljö

UPLÄGG FÖR KURSEN
Antal tillfällen 4 ggr. Vi planerar träffar i maj, augusti, september och bestämmer datum tillsammans.

BRA ATT VETA
Ta med tallrik, bestick och mugg eller liknande.
Plats: Sävsjö, Djurgårdsstugans grillplats
Kostnad för ingredienser tillkommer.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Du får en kallelse till kursen cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Madeleine Sjöstrand, Verksamhetsutvecklare: 0382-77 71 00
madeleine.sjostrand@sv.se