Mindfulness

Mindfulness

Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Mindfulness handlar om att vara närvarande och medveten om verkligheten, så som den faktiskt är, utan att lägga till eller dra ifrån någonting. Här får du prova på korta och längre guidade övningar som ex. Kroppsscanning, sittande-och gående meditation, "andnigsankaret", varvat med teori och fakta. Regelbundet mindfulnessutövande ger en ökad livskvalitet, minskad stress, bättre sömn och bättre koncentrationsförmåga.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll v.44
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut, mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör och Beröringspedagog.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."


FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se, 0704313902, växeln 036-190040