Mat & dryck

Nybörjarkurs i tillverkning av chokladpraliner
Bagarstugan i Ödestugu

Har du alltid drömt om att få göra dina egna praliner?
Då är det här kursen för dig! Jag heter Anna Weichelt, kommer från Jönköping och driver företaget Chokladkällan.
Under kursen kommer du att få tillverka en ganache (fyllning), gjuta i chokladskal, locka, doppa i choklad och dekorera. Jag kommer också att visa hur temperering av choklad går till. Var och en kommer att få tillverka 20 praliner, som ni får med er hem i en fin ask.

Lördagen den 16 november kl. 9-12 alt 13.30-16.30. (Samma kurs vid två olika tillfällen.)
Det blir 6-7 deltagare på respektive kurs.
Kostnad 600 kr/person. Fika ingår.
Medtag förkläde och något att täcka håret med.

Anmälan och mer information: info@chokladkallan.se eller 073-053 47 54.
Läs mer om Chokladkällan på https://chokladkallan.se

Läs mer på www.odestugu.se < Bagarstugan

Varmt välkomna med er anmälan.