Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
En kurs där vi fokuserar på dansteknik inom jazz och balett. Kursen passar bra för dig som tänkt söka vidare till ett dansprogram eller bara vill utveckla din teknik. Här får du redskap för att kunna utvecklas och ta din dans till en ny nivå.

FÖRKUNSKAPER
Grundläggande kunskaper inom jazz och/eller balett.

ÅLDER/NIVÅ
ungdom/vuxen

DANSLEDARE
Ebba Siöland

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Tyvärr kunde vi inte starta kursen i höst pga för få anmälda, men anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig när det är tillräckligt många intresseanmälda för att kunna starta.

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, barfota eller en liten nätt danssko, ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs.(gäller enbart danskurserna) Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Cecilia Liljeblad, Verksamhetsutvecklare, 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se