Prova på Ashtanga Yoga med Krille

Prova på Ashtanga Yoga med Krille

Hälsa & välbefinnande

Om Ashtanga yoga?
Ashtanga yoga är ett yogasystem där man med hjälp av andning och olika positioner i ett förbestämt flöde når ett meditativt tillstånd. Pathabi Jois är personen som satte ihop detta yogasystem med positionernas bestämda ordning och där varje placering är en förberedelse till nästa. Ashtanga yogan anses vara en av de mest tillgängliga yogaformerna eftersom att alla, oavsett förutsättning, kan utföra den. Man kan vara stel, rörlig, lång, kort, stark, kraftlös, kraftig, smal eller ha olika skador och krämpor. Oavsett orsak kan man utöva Ashtanga yoga, då vår yogaledare anpassar och skräddarsy den för att det ska passa just dig och dina behov.

Material
Om ni har egna mattor medta gärna dessa då antalet yogamattor för utlåning är begränsat (liggunderlag fungerar utmärkt som ett alternativ till yogamatta).

Kursledaren:
Krister Green började yoga 2005 med Hatha yoga. 2006 kom han i kontakt med Ashtanga yoga och höll på med det under ett års tid. Senare bytte hans dåvarande yogalärare yogaform till något som heter Virya yoga, vilket även Krister höll på med fram till 2010. Därefter återgick Krister ännu en gång till Ashtanga yoga och har sedan dess både utövat och hållit klasser inom denna yogaform.

Bra att veta
För att säkra din plats måste du anmäla dig här på hemsida eller skicka SMS/ringa till Andréas på 072 07 72 386. Det går även lika bra att maila in anmälan till andreas.rydberg@sv.se. Kursen startar då vi fått tillräckligt många anmälningar. Anmälan till kurs med bestämt datum och kursledare är bindande, och du måste därför avanmäla dig senast en vecka efter kallelsen/fakturan skickats ut.