Musik, teater

INNEHÅLL

Vill du bli en RnB-sångerska, se hit!
Älskar du att sjunga och har en förkärlek till RnB? Skulle du vilja lära dej runs och riffs som en RnB-sångerska? Denna kurs går ut på just detta. Vi går igenom sångteknik och skillnad på runs, riffs och weilingar och lär oss dessa tekniker, vi lär oss vad som är typiskt RnB och lyssnar och anammar detta.

En lektion består av en gruppsånglektion med korta uppsjungningsövningar, genomgång av teknik och lyssning, samt utövande.

BRA ATT VETA
- Kursen vänder sig främst till tjejer från 15 år och uppåt.
- Kursen har uppehåll under höstlovet v.44.
- Gratis parkering finns i anslutning till lokalen.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Anna Norlin

Anna började med musik som barn, var med i barnmusikaler och sjöng tidigt. När hon var 11-13 år började hon skriva låtar. Hon började ta sånglektioner när hon var 16 år. Under åren har hon uppträtt på olika scener, med olika musiker och rappare. Det har bland annat varit på gymnasium och folkhögskolor, på café, bröllop, konferens, klubb/krog med mera. Anna har extrajobbat som sånglärare och skriver egna låtar. Med sina universitetsstudier i Musik-och ljuddesign kan hon erbjuda ett och annat tips.