Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Det är aldrig för sent att börja med Yoga. Yoga är en skonsam träning för din kropp. Vi arbetar med mjuka rörelser och man utgår från sina egna förutsättningar. Genom andningsövningarna övar vi på att släppa spänningar i kroppen, komma ner i varv mentalt samt få återhämtning i både kropp och själ. Vi kommer jobba med rörlighet, styrka och balans. I takt med att vi blir äldre blir dessa tre delar allt viktigare. Tempot är lugnare, rörelser och positioner är mindre krävande än i ordinarie klasser.

Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll under höstlovet, v.44
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut, mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör och Beröringspedagog.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."

FRÅGOR?
Kontakta reka.tompa@sv.se eller ring 036-190040