Trädgård, hus och hem

Det är en konst att odla härliga grönsaker, men också att ta hand om dem. På den här kursen får du lära dig lagring av olika grödor för att kunna njuta din skörd året om. Du kommer också att få kunskap om fermentering – mjölksyrning av grönsaker - samt hur du gör ett smarrigt örtsalt. Kursen avslutas med att vi går igenom vad du kan så på hösten och hur du kan förbereda köksträdgården för vintern.

BRA ATT VETA
Adress för dagen är Redeby Östergård 2, 57893 Aneby
Lunch och fika fm och em ingår. Meddela ev allergier vid anmälan.

LEDARE
Sophia-Stina är ett lysande exempel på att man inte behöver vara utbildad trädgårdsmästare för att bli självförsörjande på grönsaker.
På tre år har hon byggt upp en stor täckodlad köksträdgård där hon odlar och försörjer sin familj på grönsaker. Hon brinner för att odla bra mat och gläds åt att kunna inspirera andra att göra detsamma.

FRÅGOR
Kontakta: Anett Olsen, verksamhetsutvecklare, 0381 - 155 50, anett.olsen@sv.se