Media & kommunikation

Skrivglädje, direktsänd onlinekurs med bildkort.
Välkommen till ett nytt fristående avsnitt i Veronicas skrivarkurs-serie, som ger oss en härlig samvaro online!! Vi möts i direktsändning till lekfulla övningar som får prestationskraven att försvinna. De interaktiva bildkorten som vi använder, fungerar som en språngbräda för din fantasi. Bilderna och berättelserna de skapar, blir till glädje för dig själv, dina vänner och dina elever om du undervisar.

BRA ATT VETA
Skrivarkurs online? Inte alls krångligt!
Det är enkelt att komma fram till det digitala skrivrummet. Veronica Grönte skickar en länk och det enda du behöver göra är att klicka på den, följa instruktionerna och du är framme! Du får länken i förväg och behöver pröva den i god tid före kursen.
Anmäl dig före 13/4 och spara 100 kr. Du betalar endast 275 kr. (ordinarie pris 375 kr)
Kursen arrangeras i samarbete med Författarskola.se.

För information och anmälan: www.forfattarskola.se.

LEDARE
Veronica Grönte, skrivarkursledare under drygt 20 år, med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarutbildning. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

FRÅGOR?
Kontakta kursledare Veronica Grönte, tel 073-9012125, veronica@forfattarskola.se eller SVs verksamhetsutvecklare Marie Hammarin, tel 0380-575603, marie.hammarin@sv.se.