Media & kommunikation

Tycker du om att skriva och berätta? Är du mellan 9 och 11 år eller går i årskurs 3-5? Då är Skrivkul i Jul något för dig! Vi träffas online i direktsändning. Du skriver korta texter på ett enkelt sätt och får inspiration av bildkort för att komma igång. Du får nya kompisar som har samma intresse som du.

BRA ATT VETA
Under jullovet bjuder vi in till fristående träffar och du kan vara med en eller flera gånger. Vill du vara med flera gånger är det i mån av plats. Vi vill att så många som möjligt ska få möjligheten.
Skrivkul i Jul kostar inget, men när du anmält dig är det mycket viktigt att du verkligen deltar, eftersom antalet platser är begränsade och flera vill vara med. Du får en inbjudan av kursledaren via Zoom. Det är bra om du loggar in minst 5 minuter innan vi startar.

Kursen är kostnadsfri tack vare stöd från Syskonen Inger och Sixten Norheds stiftelse.

LEDARE
Veronica Grönte, skrivarkursledare under drygt 20 år, med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarutbildning. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

FRÅGOR?
Kontakta kursledare Veronica Grönte, tel 073-901 21 25, veronica@forfattarskola.se eller SVs verksamhetsutvecklare Mia Undfors, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se