Hälsa & välbefinnande

Soma movepassen består av ett konstant flöde av rörelsemönster med fokus på att arbeta med kroppen som en enhet. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Passen har skön och kraftfull musik som bakgrund.
Är du nyfiken på att lära känna dig själv och din kropp mer samt vill förbättra din kondition, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination så bör du absolut testa SOMA MOVE.

BRA ATT VETA
- Kursen har uppehåll under höstlovet
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
- Yogamattor och filtar finns att låna på plats.


LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut, mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör, Beröringspedagog samt utbildad Soma moveinstruktör.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."


FRÅGOR?
Kontakta anna.lindekrantz@sv.se eller ring växeln 036-190040