Musik, teater

INNEHÅLL

SoulVoices är en kör för åldern 13-15 år och här fokuserar vi mer på stämsång. Vi kommer sjunga en mix av inspirerande och modern musik ur pop, soul, gospel, moderna hits, musikal och filmmusik. Terminen avslutas med en konsert tillsammans med liveband.

SoulVoices är namnet på fyra nya körer för barn, ungdomar och vuxna som startar upp under höstterminen 2018 på Studieförbundet Vuxenskolan. Samtliga under ledning av sång- kör- och musikpedagogen Millan Holm.

FÖRKUNSKAPER
- Viss sångvana är ett plus

BRA ATT VETA
- Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte sedan inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ÖVRIGT
- Kursen har uppehåll vecka 44 (skollovet)
- Fri parkering finns i anslutning till lokalen.
- Vi har 10% i syskonrabatt , v.g uppge vid anmälan

LEDARE
Millan Holm är utbildad sångpedagog och musiklärare vid Musikhögskolan Göteborg och har sedan examen 1997 varit yrkesverksam som sångpedagog samt har mångårig erfarenhet som körledare. Frilansar som sångerska och sångpedagog samt med körkonceptet SoulVoices i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Jönköping.

FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se eller ring växeln på 036-190040