Musik, teater

INNEHÅLL

Kören vänder sig till dig från 20 år och uppåt och som älskar att sjunga, och har viss sångvana eller mer erfarenhet. Här jobbar vi med att utveckla rösten genom enklare sångteknik, stämsång och uttryck med inspirerande musik inom genrerna pop, soul och gospel. Sång ska vara lustfyllt och ge glädje och det önskar vi att du ska få i denna härliga gemenskap. Terminen avslutas med en konsert 11/5 tillsammans med liveband.

SoulVoices är namnet på fyra körer för barn, ungdomar och vuxna på Studieförbundet Vuxenskolan. Samtliga under ledning av sång- kör- och musikpedagogen Millan Holm.

FÖRKUSKAPER
- Viss sångvana är ett plus

BRA ATT VETA
- Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte sedan inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
- Gång nummer 11 & 12 är genrep och konsert.
- Kursen har uppehåll under sportlovet v. 7 & påsklovet v.16 samt valborg och 1 maj v. 18
- Fri parkering finns i anslutning till lokalen.
- Konserten är den 11/5 kl.17:00 i Konsertsalen KFUM ungdomens hus.

LEDARE
Millan Holm är utbildad sångpedagog och musiklärare vid Musikhögskolan Göteborg och har sedan examen 1997 varit yrkesverksam som sångpedagog samt har mångårig erfarenhet som körledare. Frilansar som sångerska och sångpedagog samt med körkonceptet SoulVoices i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Jönköping.

FRÅGOR?
Kontakta linda.holst@sv.se eller ring växeln på 036-190040