Musik, teater

INNEHÅLL

SoulVoices är en häftig barnkör för alla kids mellan 9-12 år. Vi kommer jobba med massor av sång, rörelser och sjunger en härlig blandning av pop, gospel, schlagers, moderna hits, musikal och sånger ur Disney mm. Här övar vi upp tonsäkerhet, dynamik, textning och inlevelse. Terminen avslutas med en konsert tillsammans med liveband.

SoulVoices är namnet på fyra körer för barn, ungdomar och vuxna på Studieförbundet Vuxenskolan. Samtliga under ledning av sång- kör- och musikpedagogen Millan Holm.

BRA ATT VETA
- Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte sedan inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
- Kurstilfälle nummer 11 & 12 är genrep och konsert.
- Kursen har uppehåll under sportlovet & påsklovet
- Fri parkering finns i anslutning till lokalen.
- Vi har 10% i syskonrabatt , v.g uppge vid anmälan

LEDARE
Millan Holm är utbildad sångpedagog och musiklärare vid Musikhögskolan Göteborg och har sedan examen 1997 varit yrkesverksam som sångpedagog samt har mångårig erfarenhet som körledare. Frilansar som sångerska och sångpedagog samt med körkonceptet SoulVoices i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Jönköping.

FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se eller ring växeln på 036-190040