Dans

INNEHÅLL
I dansformen stepp (eng. tap dance) använder man skor med järn under sulorna och skapar ljud och rytmer med fötterna. Vi dansar till olika typer av musik, stilen kan variera från jazz och musikallåtar till dagens pop/r' n b! Danslektionerna innehåller teknik- och rytmövningar, samt danskombinationer/koreografier.

FÖRKUNSKAPER
1-2 terminers förkunskaper rekommenderas

ÅLDER/NIVÅ
Vuxen
Fortsättning

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Jazzdans, Danspuls och Afropuls.
"Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 14 ggr
Dansuppvisning: Terminen avslutas med en dansuppvisning för alla studio11's dansgrupper., frivilligt deltagande.
Följande datum och veckor HT-20 är dansverksamheten inställd:
Höstlov, vecka 44

BRA ATT VETA
Bekväma kläder att röra sig i. Använd steppskor med järn eller annan danssko med hård sula och låg klack.
Ta gärna med vattenflaska
Fri parkering i anslutning till lokalen

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.
Mängdrabatt: Vi erbjuder 25 % för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och får 25 % på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna (ej workshops) och går ej att kombinera.

FRÅGOR?
Kontakta danspedagog Helen Sandström, e-post: helen.sandstrom@sv.se