Dans

INNEHÅLL
I dansformen stepp (eng. tap dance) använder man skor med järn under sulorna och skapar ljud/rytmer med fötterna. Vi dansar till olika typer av musik, stilen kan variera från jazz och musikallåtar till dagens pop/r' n b! Danslektionerna innehåller teknik- och rytmövningar, samt danskombinationer/koreografier.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

ÅLDER/NIVÅ
Vuxen
Nybörjare

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Jazzdans, Danspuls och Afropuls.
"Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 14 ggr
Dansuppvisning: Terminen avslutas med en dansuppvisning för alla studio11's dansgrupper, frivilligt deltagande.
Följande datum och veckor VT-20 är dansverksamheten inställd:
Sportlov (v. 7)
Påsklov (v. 15)
Annandag Påsk (13/4)

BRA ATT VETA
Bekväma kläder att röra sig i. Använd steppskor med järn eller annan danssko med hård sula och låg klack.
Ta gärna med vattenflaska
Fri parkering i anslutning till lokalen

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.
Mängdrabatt: Vi erbjuder 25 % för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och får 25 % på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna (ej workshops) och går ej att kombinera.

FRÅGOR?
Kontakta danspedagog Helen Sandström, e-post: helen.sandstrom@sv.se