Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Streetdance utvecklades i USA och är en genre som ständigt utvecklas och växer. Streetdance är samlingsnamnet för flera olika dansstilar som har sitt ursprung från "gatan", t ex House, Hiphop, Locking och Breaking. Alla ledarna använder sina egna influenser och uttryck. Det är en intensiv, rytmisk och konditionskrävande dansform.

FÖRKUNSKAPER
Ingen förkunskap

ÅLDER/NIVÅ
ÅK 3-6. Detta är en kurs för nybörjare och för dig som dansat någon/några terminer innan.

DANSLEDARE
Ebba Siöland
Ebba är utbildad i dans och musikal vid Intitute of Arts i Barcelona och Balettakademin i Stockholm. Förutom att vara danslärare i balett, jazz, modernt och Street har hon varit danscoach och koreograf för konståkare, koreograferat Sveamateas uppsättning av Grease och ett flertal dansnummer för olika föreställningar. Hon har också arbetat som dansare och showartist utomlands.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
14 ggr
Denna grupp medverkar på dansuppvisningen på torget i samband med skyltlördagen, första helgen i advent, 30 november.
Ingen dans på höstlovet, vecka 44.

BRA ATT VETA
Bekväma kläder, samt någon typ av gymnastik-/sportsko är bra att dansa i.
Ta gärna med vattenflaska
Parkering på platser märkta för besökare vid Svartågården (p-skiva krävs) eller vid gamla stationsbyggnaden snett emot Svartågården.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Anett Olsen, verksamhetsutvecklare, 0380-414 31, anett.olsen@sv.se