Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Streetdance utvecklades i USA och är en genre som ständigt utvecklas och växer. Streetdance är samlingsnamnet för flera olika dansstilar som har sitt ursprung från "gatan", t ex House, Hiphop, Locking och Breaking. Alla ledarna använder sina egna influenser och uttryck. Det är en intensiv, rytmisk och konditionskrävande dansform.

FÖRKUNSKAPER
1-2 terminers dansträning rekommenderas.

ÅLDER/NIVÅ
ÅK 4-6. Fortsättningsnivå

UPPLÄGG FÖR KURSEN
14 ggr.
Ingen dans på höstlovet vecka 44.

LEDARE
Ebba Siöland. Ebba är utbildad i dans och musikal vid Institute of the Arts i Barcelona och Balettakademin i Stockholm. Förutom att vara danslärare i balett, jazz, modernt och street har hon varit danscoach och koreograf till konståkare, koreograferat Sveamateas uppsättning av Grease och ett flertal dansnummer för olika föreställningar. Hon har också jobbat som dansare och showartist utomlands.

BRA ATT VETA
Bekväma kläder, samt någon typ av gymnastik-/sportsko är bra att dansa i.
Ta gärna med vattenflaska
Parkering på platser märkta för besökare vid Svartågården (p-skiva krävs) eller vid gamla stationsbyggnaden snett emot Svartågården.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Mängdrabatt: Vi erbjuder 25% rabatt för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 25% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Therese Fröberg, verksamhetsutvecklare, therese.froberg@sv.se eller 070 431 39 12.