Dans

DANS PÅ studio11

INEHÅLL:
Streetdans är ett pass där du kommer att känna dig som en popstjärna! Rörelserna är inspirerade av de nyaste musikvideorna, scenshowerna och populära Tik-Tok-danser. Streetdans kan däremot innehålla olika dansstilar t.ex.: Hip-hop, Dancehall, Ragga, New Style. Deltagarna lär sig hur man uttrycker sig genom rörelserna till olika musikstilar, bygger sin rytmkänsla, utvecklar sin förmåga att samarbeta i gruppen och förbättra sitt självförtroende. Streetdans tränar också koordinationsförmåga, smidighet och styrka.
Lektionen börjar med uppvärmning till energifylld musik. Under terminen jobbar vi med en eller två koreografier och har kul med musik och rörelserna. Passet avslutas med en kort stretching.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

ÅLDER/NIVÅ
Riktar sig till ungdomar från 10-14 år. Nivån anpassas efter gruppens förkunskaper.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
I vår dansar vi 12 gånger sammanlagt med uppehåll på lov.

OM LEDAREN:
Izabela Myszkowska är en dansare och gruppträningsinstruktör med stor erfarenhet. Hon är väldig glad, öppen och älskar att arbeta i grupp. Hennes favoritdanser är latino och dancehall. Hon brinner för musiken och vill ge de bästa upplevelserna på passen. Alla deltagarna går ut efter hennes pass fyllda med positiva tankar och energi.

BRA ATT VETA:
På danslektionen ska du ha på dig bekväma kläder och du kan dansa barfota eller i gympaskor. Ta med dig vattenflaska och ett stort leende!
Fri parkering i anslutning till lokalen.
Kallelse/faktura skickat ut ca en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: tel 036–190040
anna.henningsson@sv.se