Mat & dryck

Surdegsbakning

INNEHÅLL
Den här kursen riktar sig till dig som deltagit på grundkursen eller som redan har bakat med surdeg och vill fördjupa sina kunskaper. Vi pratar bl.a. om olika tekniker av degbearbetning, hur man hanterar lösa degar, olika jäsningsmetoder och hur man bakar med olika kulturspannmål.
Tillsammans sätter vi olika degar på dag 1 och går igenom teorin. Dag 2 bakar vi bröden och avslutar med provsmakning. Självklart kommer det finnas bröd som ni kan få ta med hem också 😉
Önskar du tips på boende nära Bagarstugan så hör gärna av dig!


FÖRKUNSKAPER
Grundkurs i surdegsbakning

LEDARE
Romy Ehnert

VIKTIG INFORMATION
För anmälan och mer information: romy.ehnert@gmail.com, tel. 076-111 87 73.
Vid avbokning senare än en vecka debiteras halva kursavgiften.
OBS! EJ WEBBANMÄLAN!

Läs mer om kurserna på http://odestugu.se/?page_id=2077