Hantverk & konst

På grund av Covid-19 är datum för kursstart framflyttat. Lämna din intresseanmälan så kontaktar vi dig när i planerar uppstart.

Älskar du att sy? Då är det här studiecirkeln för dig.

I höst inspireras vi lite extra av hållbarhetstanken. Många har tyger liggande hemma som " en gång ska bli en kjol, klänning eller kanske någon inredningsdetalj..."
Du kanske har ett plagg hemma i ett jättefint tyg, där modellen är helt hopplös idag, det kanske vore en idé att ta vara på tyget och sy om plagget till ett nytt - Redesign är ett bra sätt att ta vara på bra material istället för att kasta det.

Du som kursdeltagare syr på ditt eget projekt för hand eller på symaskin. På kursen är alla välkomna med sina sömnadsprojekt, nytt om gammalt, redesign eller nytt - även folkdräkten som aldrig blivit färdig.

Gruppen träffas varannan vecka. Vartannat tillfälle deltar Birgitte som ledare och stöttar dig med kunskap och inspiration att komma vidare i ditt arbete. Övriga tillfällen träffas ni utan ledare och hjälper varandra.

Innan kursstart kommer en prövning mot Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer att göras för bedömning om arrangemanget kan genomföras eller inte.

BRA ATT VETA
Birgitte deltar vid 4 tillfällen oss stöttar oss vidare i vårt arbete samt gå igenom nya moment. Gruppen är med och påverkar vad ledaren ska gå igenom.
Övriga tillfällen så jobbar vi på med våra projekt och hjälper varandra i gruppen
Vi träffas varannan vecka och kursen sträcker sig in i januari.

LEDARE
Birgitte Gylling

FRÅGOR?
Kontakta: Anneli Bjurhed, Verksamhetsutvecklare, 0381-155 50
anneli.bjurhed@sv.se