Musik, teater

INNEHÅLL

Sjunger du men skulle även vilja ta sånglektioner? Är du intresserad av musikskapande men vet inte var du ska vända dig för att ge detta intresse en ärlig chans?
Här får du lära dig sångteknik, låtskriveri och skapande av musik samt inspireras och utveckla din musikalitet. Det är en kurs som ger en bra grund att stå på och att inspireras av i ditt vidare musicerande!

BRA ATT VETA
- Kursen har uppehåll under höstlovet v.44.
- Gratis parkering finns i anslutning till lokalen.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Anna Norlin

Anna började med musik som barn, var med i barnmusikaler och sjöng tidigt. När hon var 11-13 år började hon skriva låtar. Hon började ta sånglektioner när hon var 16 år. Under åren har hon uppträtt på olika scener, med olika musiker och rappare. Det har bland annat varit på gymnasium och folkhögskolor, på café, bröllop, konferens, klubb/krog med mera. Anna har extrajobbat som sånglärare och skriver egna låtar. Med sina universitetsstudier i Musik-och ljuddesign kan hon erbjuda ett och annat tips.