Media & kommunikation

Med hjälp av samtal och olika övningar lyfter vi tillsammans och belyser hur kommunikationen kan hjälpa eller stjälpa oss i stort som smått. Med glimten i ögat och utan dömande smakar vi på orden och vi upptäcker var vi själva står.
Vi får förståelse för olika mönster vi upprepar, medvetet eller omedvetet. Det vi säger uttalat och det vi säger mellan raderna.
Vi får förståelse för att ordet kan bära på både kraft och makt och vi kan välja.
Säger vi det vi menar och menar vi det vi säger?
Vi blir medvetna ifall vi pratar olika språk och får utökat förståelse för att vi är både sändare och mottagare.
Kroppsspråket är också ett språk!LEDARE
Ellen Andersson driver bland annat företaget Ord & Inga Visor

"Jag har alltid varit intresserad av personlig utveckling samt hur kommunikationen påverkar oss i både stort som smått och alla metoderna/övningar jag använder har jag personliga erfarenheter av och själv genomgått en gedigen transformation under många år, och i synnerhet de senaste 7 åren. 2018 publicerades min första bok Fake it til you make it. Vid sidan om av O & I V driver jag även företaget Sanctuary Of Love - Kärlekens fristad samt arbetar som timanställd inom vård och omsorg i Eksjö kommun. Min ambition med verksamheterna är att skapa en fristad där jag själv lever som jag lär och därmed visa att det är fullt möjligt att bli den bästa versionen av sig själv. Många av de metoderna använder jag ofta, till och med dagligen"


FRÅGOR?
Anneli Bjurhed, verksamhetsutvecklare, 0381-15550 eksjo@sv,.se