Hälsa & välbefinnande

En workshop där vi skapar harmoni. Vi inleder med guidad meditation och en kopp ren ceremoniell kakao (choklad utan tillsatser), mjukar upp kroppen, knoppen och fantasin och njuter av sound healing i form av röst-toning med ett avslutande ljudbad.

Om sound healing:
Ljudet är ett verktyg för människan när det kommer till självläkning och stämningshöjare. När du utforskar din röst, särskilt i grupp, kan det upplevas befriande och tillfredsställande.
I sound healing ljudas vokaler och något som tibetanerna kallar ”seed sounds” dvs grundläggande ljud i skapelsen enligt tradition.

Om ceremoniell kakao:
Den kommer från Guatemala och är valt utifrån ett kulturellt, etiskt och hållbart perspektiv. Kakaon hanteras varsamt med en fermentering och rostning som aktivera bönans terapeutiska ämnen. Kakaon är fullproppad med antioxidanter, vitaminer och mineraler vilket gör den till ett “Superfood” för kroppen, sinnet och själen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA
Studieförbundet Vuxenskolan skickar kallelse på mail några dagar innan kursstart.

LEDARE
Jessika Bungum är utbildad och erfaren Cacao + Sound Healing Facilitator, Yogalärare sedan 2013, certifierad kvinnocirkelledare och bodyworker. Examen i geografi och före detta arbetsliv som sjökartsläggare.

FRÅGOR?
Kontakta Jessika jess.bungum@gmail.com, www.jessikaelsa.com
Carin Lätth, Verksamhetsutvecklare, 0704-31 39 45. carin.latth@sv.se