Sommar på SV i Jönköpings län

Sommar och sommarlov kan innebära så mycket mer än bara sol, glass, hängmatta, semester och avkoppling. Här ser du vad som händer på SV i Jönköpings län i sommar.

Gå en kurs i sommar

SV erbjuder sommarkurser i utomhusdans, betonggjutning, makerspace arduino, scrapmaraton, yoga, keramik, pysselklubb, DJ-skola, dansläger, teaterläger, örtkurs med örtvandring i Åsens by mm. Här kan du se alla våra sommarkurser i Jönköpings län!

Läs mer

Gratis Bondesafari i sommar

Den 1 juli och 19 augusti kan djurälskande och nyfikna barn mellan 6-15 år göra bondgårdsbesök på gårdar i Vetlanda kommun tillsammans med en förälder. Aktiviteten är GRATIS och är en del av kommunens "Sommarkul". De som anmäler sig först kommer att få en plats.

Läs mer

Sommarteater

SV anordnar sommarteater i Aneby, Eksjö och Nässjö kommun i sommar.

Mer info om Lions sommarteater i Nässjö här!

Mer info om Anebys sommarteater här!

Mer info om Eksjös sommarteater här!

Pop i sommarnatt

Pop i sommarnatt är ett gratis arrangemang som äger rum torsdagskvällar i stadsparken i Nässjö. Start den 3 aug kl. 20.00 och 5 torsdagar i rad.

Läs mer

Dans och teaterläger i sommar

Anmäl dig till sommarlovets roligaste läger som dessutom är gratis. Läs mer om våra dans och teaterläger i Nässjö och Eksjö.

Läs mer

Cirkusskola i sommar

På sommarlovet den 4-8/8 arrangerar vi en Cirkusskola för barn och ungdomar från förskoleklass och uppåt. Under veckan sätter vi samman ett nummer som sedan visas upp på Cirkus Mixas föreställning den 2/9.
Cirkusskolans lärare är de professionella artisterna från ICÌ Performance.
Kom och häng med på sommarlovets häftigaste aktivitet! 
Begränsat antal platser. Anmälan till SV på 0380–414 31.

Läs mer

Är DU nästa Avicii?

I sommar anordnar vi en DJ-skola där du bland annat kommer få lära dig grundläggande Mixteknik, Musikkunskap och testa på senaste tekniken i DJ-båset.
Kursen är för dig som är 13-19 år gammal. Det är helt GRATIS. Du behöver inte ha med dig någon egen utrustning eller ha några förkunskaper.
DJ-skolan arrangeras i samarbete med Eksjö kommun.

Läs mer

Naturens läckerheter

Emåns Ekomuseum arrangerar i samarbete med SV guidade visningar i samband med sommarens utställning Naturens läckerheter under tiden 27/6-13/8. 
Öppet 10:00-16:30, guidning varje hel klocktimma. 
OBS! Du kan även boka guidade visningar även vid andra tillfällen.

Läs mer

Besök en hembygdsgård i sommar

Passa på att besöka någon utav länets alla vackra hembygdsgårdar i sommar.
SV samarbetar med många hembygdsföreningar i hela Jönköpings län och verksamheten blomstrar med olika typer kulturarrangemang under sommaren.

Läs mer

Integration i sommar

I sommar har vi sommarskola för ensamkommande flyktingbarn, svenskakurser och ev. datakurs på arabiska, samhällsorientering, aktivitet för deltagarna i projektet Trappsteget och en del andra aktiviteter.

Läs mer