Sommar på SV i Jönköpings län

Sommar och sommarlov kan innebära så mycket mer än bara sol, glass, hängmatta, semester och avkoppling. Här ser du vad som händer på SV i Jönköpings län i sommar.

Gå en kurs i sommar

SV erbjuder sommarkurser i dans, naturlig hälsa, betonggjutning, gärdesgårdshägn, makerspace arduino, yoga, friskvårdsqigong, mindfulness, kreativt skrivande, målning, hantverkspyssel, mellovecka mm. Här kan du se alla våra sommarkurser i Jönköpings län!

(En hel del aktiviteter är gratis för sommarlovslediga barn och ungdomar.)

Läs mer

Vandringsturnén Stiko Per Larsson Gränna 22 maj

Vandringsturnén 2018 kommer att göras till förmån för Barncancerfonden och till minne av Cem Seger, en liten pojke från Borås som gick bort i cancer 2016.

2017 vandrande Stiko från Stockholm till Leksand via Örebro och fick med publikens hjälp in över 430 000 kronor under 26 dagar och 27 konserter.  Nu fortsätter vandringen för cancerdrabbade barn och målet är att nå över 1 miljon kronor i totalsumma. Starten sker i Göteborg den 15 maj och slutmålet är Stiko Pers hemstad Leksand den 16 juni.

Välkommen till Gränna Kyrka 22 maj kl.20.00

Läs mer

Festival Wettern Gränna Hamn 30 juni

En festival fylld med glädje och sköna toner vid Vätterns vackra strand i Gränna hamn. 30 juni 2018, syns vi där?

Släppta band

Bonafide

The Hawkins

Australian Sunrise

Face It

Caricorn

Läs mer

Pop i sommarnatt i Nässjö

Pop i sommarnatt är ett gratis arrangemang som äger rum torsdagskvällar i stadsparken i Nässjö. Start den 2 aug kl. 20.00 och 5 torsdagar i rad.

Läs mer

Sommarteater

SV anordnar sommarteater i Aneby, Eksjö, Nässjö och Sävsjö kommun i sommar.

Vecka 26-28 spelas sommarteater i Sävsjö!

Vecka 26-28 spelas sommarteater i Eksjö!

Vecka 27-30 spelas Lions sommarteater i Nässjö!

Vecka 29-31 spelas sommarteater i Aneby!

Sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar

SV har en hel del olika aktivitieter på flera orter för alla sommarlovslediga barn och ungdomar. Anmäl dig till "Mellovecka" med dans, skapande och bakning, dans- och teaterläger, hantverkspyssel eller målning. En del av aktiviteterna är dessutom gratis med hjälp av bidrag.

Läs mer

Besök en hembygdsgård i sommar

Passa på att besöka någon utav länets alla vackra hembygdsgårdar i sommar.
SV samarbetar med många hembygdsföreningar i hela Jönköpings län och verksamheten blomstrar med olika typer kulturarrangemang under sommaren.

Läs mer

Höstens kursprogram

Hösten 2018 startar vi flera intressanta kurser runt omkring i hela Jönköpings län. Redan nu och hela sommaren kan du se alla våra kurser på vår hemsida. Ta chansen och anmäl dig till en kurs i något du alltid drömt om att lära dig.

Läs mer