Kursledare för jägarexamen

 

Studieförbundet Vuxenskolan Finnveden söker dig som har god erfarenhet av jakt och kan undervisa teori och praktik för att ta jägarexamen.


Om dig

Vi vänder oss till dig som är en passionerad och engagerad person som kan tillämpa en pedagogik som gör att alla kursdeltagare känner sig delaktiga i undervisningen. Du ska brinna för jakt och vilja dela ditt jaktintresse med andra. Det är ett krav att du har erfarenhet av jakt, viltvård och vapen. Naturligtvis ska du även känna stor glädje och inspiration att leda andra i diskussion och lärande.

Det är meriterande om du har kontakter med skjutbanor inom Finnveden med omnejd och kan instruera kursdeltagarna i säker vapenhantering och praktiskt skytte. Kurslitteraturen vi använder oss av är Jägarnas Riksförbunds ”Din Väg Till Jägarexamen”. Det förutsätter att du är eller blir väl insatt i denna bok och dess studieplan.


Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst är inte en heltidstjänst utan bör ses som en extrainkomst. I första hand rör det sig om kvällstid under en 10-15 veckors period, men även intensivkurs på tre heldagar exempelvis fredag-söndag kan bli aktuellt.

Som ny kursledare erbjuds du en cirkelledarutbildning inom Studieförbundet Vuxenskolan och Jägarnas Riksförbund, vilket ger goda förutsättningar att lyckas med uppdraget som kursledare.

Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart du kan. Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturprogram.

Studieområdet omfattar Värnamo, Vaggeryd, Gnosjö och Gislaved. 

 

Ansökan med bifogat CV och personligt brev skickas till Andréas Rydberg:

andreas.rydberg@sv.se

0370–65 62 50, 072-07 72 386

Sista ansökningsdag 31 januari.

 

Lön: Timlön cirkelledare                                                                                

Postadress: SV Jönköpings Län, Storgatan 55B, 331 31 Värnamo